FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

1. MILYEN SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL VÁLASZTHAT?

FOXPOST

SZÁLLÍTÁS AUTOMATÁBA

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA KERESŐ

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

2. SZÁLLÍTÁSI DÍJSZABÁS

3. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK ÉS FELTÉTELEK

PAYPAL

ÁTUTALÁS

1. MILYEN SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL VÁLASZTHAT?

FOXPOST

A FOXPOST csomagküldési szolgáltatással számos lehetőség közül választható ki a legkényelmesebb megoldás! Országos hálózatuk segítségével a kiszállítás kérhető a legközelebbi FOXPOST automatába, vagy választható házhozszállítás is. Külön kérésre utánvétes csomagfeladásra is biztosítunk lehetőséget, dedikált példányok azonban kizárólag előre fizetéssel rendlhetők.

A megrendelés véglegesítésével Vevő elfogadja az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET illetve az ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATOT. Ennek értelmében a megrendelés során a szállítás teljesítéséhez az alábbi adatokat fogjuk kérni. Ezen adatok hiányában a szállítást nem tudjuk vállalni. 

A megrendelés véglegesítésével FOXPOST kiszállítás esetén Vevő beleegyezik, hogy a kiszállításhoz szükséges adatait a FOXPOST rendszerében a csomagok címkézéséhez szükséges adatokkal vonalkóddal ellátott címkét készítsünk. Az adatok ezzel bekerülnek a FOXPOST rendszerébe. A FOXPOST adatkezelési szabályzata itt található: https://foxpost.hu/uploads/documents/hu/adatkezelesi_szabalyzat.pdf.

ADATOK automatába történő szállításkor és házhozszállításhoz 

Címzett neve

Címzett e-mail címe

Címzett telefonszáma

Átvételi pont megadása VAGY szállítási cím (irányítószám, település, utca, házszám)

SZÁLLÍTÁS AUTOMATÁBA

Itt keresheti meg a legközelebbi automatát!

A megrendelés során az autamata keresővel keresheti meg a megfelelőbb FOXPOST automatát. A beágyazott kereső nem rögzíti és nem választja ki az automatát, csak keresésre szolgál. A kiválasztott automatát kérjük írja be a megrendelés során a MEGJEGYZÉS szövegdobozba!

A megrendelést és fizetést követően a megrendelt termékeket csomagoljuk, címkézzük és átadjuk a FOXPOST részére kiszállításra. Miután a futár átvette tőlünk a csomagot, 1-3 munkanapon belül kiszállítja a választott célautomatába.  Ha a csomag megérkezett a választott átvételi csomagautomatába, SMS-ben küldenek értesítést! Ehhez a rendelés során meg kell adni egy aktív magyarországi telefonszámot. Az üzenetben található egy nyitókód. Az üzenetben elküldött egyedi nyitókóddal nyitható ki az automata megfelelő ajtaja. Az SMS tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.

Látogasson el az automatához, adja meg az nyitókódot és nyissa ki a rekeszt: a csomag tartalmáról csak a Vevőnek van tudomása, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is. Utánvétes fizetés esetén az automatánál bankkártyás fizetésre van lehetőség. Az automatában az érkezéstől számított 3 napig őrzik a csomagot.

Fontos: Ne törölje az SMS-t, mert szüksége lehet rá, ha vissza szeretné küldeni a csomagot.

Mikor kapja meg a csomagot?

Miután a futár átvette a csomagot, 1-3 munkanapon belül már át is vehető a választott célautomatából. 

Mennyi idő van átvenni a csomagot a FOXPOST automatából?

3 naptári napig őrzik a csomagot az automatákban. A 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló SMS és email értesítésben található. Ezen időpont után kiveszik a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átvegye a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbodik az átvételi idő.

Mi történik a csomaggal, ha nem tudja időben átvenni?

Az átvételi határidő lejárata után visszaküldik hozzánk, ezért csak akkor tudjuk úkra elküldeni, ha a szállítási díj ismét kifizetésre kerül. 

A címzett helyett más is átveheti a csomagot?

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A házhozszállítás történhet FOXPOST-on keresztül vagy megbízott futár segítségével.Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap az általános kiszállítási idő, miután a futár átvette a csomagot. 

Házhozszállítás – FOXPOST

A futár 2 órás időintervallumon belül vállalja a csomag kiszállítását, ráadásul közvetlenül fel tudja venni a kapcsolatot. Az értesítésben megkapja a futár elérhetőségét, így szükség esetén egyeztetni lehet vele a kiszállításról.

Hogyan vehető át a csomagot házhozszállítás esetén?

A kiszállítást megelőzően SMS-ben és e-mail-ben értesítést küldenek a futár érkezési időpontjáról. Az e-mail-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a házhozszállító partnerünk által javasolt időpont nem megfelelő vagy más címen szeretné átvenni a csomagot.

Az első sikertelen kézbesítés után e-mail útján küldenek értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszaküldésre kerül.

A címzett helyett más is átveheti a csomagot?

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

Házhozszállítás – SAJÁT FUTÁR

Saját futárral történő kiszállítás esetén a kiszállítás napját emailben küldjük meg egy várható időintervallum megjelölésével. Az email tartalmazza a futár telefonos elérhetőségét. Amennyiben a megadott időpont nem megfelelő, telefonon keresztül egyeztethető új időpontot.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A könyv személyes átvételére Budapesten a Rákóczi téren van lehetőség a TKK Könyvesboltban. Rendelés során választható a személyes átvétel, ekkor a rendelés kifizetése után megkezdjük annal feldolgozását. Amint a csomag megérkezik az átvételi pontra, e-mailben értesítést küldünk, ezután a csomag nyitvatartási időben átvehető. 

Az átvételhez meg kell adnia:

– megrendelési számát (a rendelés visszaigazolásában és a számlán is megtalálható)

– megrendelő nevét

– majd aláírni az átvételi űrlapot és kitölteni az átvétel dátumát!

Az üzletben helyben fizetési lehetőség nincs, kizárólag átvételi pontként működik!

TKK Könyvesbolt (1085, Budapest, József Krt. 34.)

Hétfő-Péntek: 10:00 – 19:00

Szombat: 09:00 – 13:00

Vasárnap: Zárva

Megközelítés tömegközlekedéssel: 4/6 villamos vagy 4-es metró Rákóczi tér megálló. 

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, a megrendelés feldolgozása illetve átutalásos fizetés esetén az utalás beérkezése után emailben vesszük fel a kapcsolatot a hello@deeverzum.hu e-mail címről. Mivel az e-mail fontos információkat tartalmaz a kifizetett megrendelésről, ezért kérjük, adja hozzá ezt a címet az üzenetküldő rendszerében a saját kontakok közé illetve figyelje a spam mappát is.

2. SZÁLLÍTÁSI DÍJSZABÁS

FOXPOST

A megrendelés beérkezése után mindent megteszünk azért, hogy mielőbb a FOXPOST munkatársaihoz kerüljön a csomag. A csomag továbbszállítása nagyban függ a csomagleadó automaták ürítési gyakoriságától és az ürítés napjától, ezért tágabb szállítási időket adtunk meg. A csomagokat a megrendelés kifizetése, az összeg beérkezése után kezdjük csomagolni.

FOXPOST – automatába // 1-4 munkanap // 990 Ft

FOXPOST – házhozszállítás // 2-4 munkanap // 1690 Ft

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS SAJÁT FUTÁRRAL

A megrendelés beérkezése és a rendelés értékének kifizetése után futárunk átveszi a csomagot és 1-3 munkanapon belül eljuttatja a megadott címre a vásárló előzetes tájokáztatása alapján.

Saját futáros házhozszállítás // 1-3 munkanap // 1690 Ft

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Ingyenes.

3. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK ÉS FELTÉTELEK

Megrendelése kiegyenlítésére többféle fizetési módot is kínálunk:

– Fizetés PayPal rendszeren keresztül bankkártyával vagy fiókból (PayPal regisztráció szükséges)

– Átutalásos fizetés

PAYPAL

Lehetőség van PayPal fizetésre, ez esetben a megrendelés során átirányítunk a PayPal oldalára. Ehhez a fizetési módhoz PayPal regisztrációra lesz szükség. 

Fontos, hogy ha a szállítási cím eltér a PayPal rendszeren belül megadott számlázási címtől, akkor a szállítási címet a MEGJEGYZÉS rovatban tüntesse fel.

A megrendelés összege csak a megrendelés véglegesítésével kerül levonásra!

ÁTUTALÁS

Előrendelését és megrendelését átutalással is kifizetheti. A megrendelés feldolgozását követően a megadott e-mail címre küldjük a számlát a szamlazz.hu rendszerén keresztül, melyet 8 napon belül tud kiegyenlíteni a számlán szereplő számlaszámra történő átutalással. A közlemény rovatban kérjük adja meg a megrendeléskor használt e-mail címet vagy a megrendelése számát!

Az előrendelt példány(oka)t csak teljesített fizetés esetén tudjuk fenntartani.

  • No products in the cart.