HOVÁ SÉTÁL REAGAN?

Keresd meg Ronald Reagan szobrát a Szabadság téren. Tudod, a Játék neve: Budapest főszereplői itt nyomoztak a Nemzeti Bank épületében, majd a föld alatt, a Rákosi bunker járataiban. De mi most koncentráljunk Reagan-re. Merthogy Reagan sétál, méghozzá egy határozott irányba. Látjuk, a szobor merrefelé áll, látjuk milyen irányba lendíti a lábát… Kövessük ezt a vonalat. Sőt, még jobb, ha egy térképen is megrajzoljuk…

Merre tart ez a vonal? Egy kávézóba? Egy színházba? Akik 2023.09.25 előtt regisztráltak, emailben egy térképet is kaptak a kártyákat rejtő helyek körülbelüli pozíciójáról. Itt keressétek a D jelű Deéverzum Nyomkártyákat.

Itt regisztrálhatsz a későbbi játékokra:

 

Négyféle nyomkártya vezet el a feladványig, így addig gyűjtögess, amíg meg nem találod mind a négyet (hacsak nem találod ki a megfejtést már kettő vagy három kártya után…). A négyféle kártyán A játék neve: Budapest főszereplői adnak nektek instrukciókat.

! NE csüggedj, ha egy kártyát elolvasol, és nem tudod a megfejtést! A feladványokat úgy alkottuk meg, hogy lehetőleg mind a négy kártyára szükségetek legyen, hogy rájöjjetek a megoldásra!

Egy helyen csak egyféle kártyát találtok, de ugyanolyan kártyát több helyen is megtalálhattok. Ha elakadtok, menjetek el a BookUp könyvesboltba (Budapest, Pozsonyi út 23.), ott tudnak segíteni. Vagy írjatok nekem a hello@deeverzum.hu címre.

  • No products in the cart.